Voor bestellingen van een bedrag dat gelijk is aan of groter is dan € 95,00 (exclusief verzendkosten) voor Europa *, bieden wij de levering.

• Lijst van de landen in de 'Europa': Duitsland, Oostenrijk, België, Cyprus , Kroatië, Denemarken, Spanje, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, IJsland, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Montenegro, Noorwegen, Nederland, Polen, Portugal, Tsjechië, Roemenië, verenigd Koninkrijk Koninkrijk, Servië, Zweden.

OPHALING WINKEL

De koper dient zich te verplaatsen naar het kantoor van Salut! Ça Va? SA/NV op 44 Quai du Trompette in 1300 Wavre in België om zijn bestelling op te halen

DE POST

Of het nu via de Belgische Post (BPost) of de Franse Post is, we zijn toegewijd om uw bestelling te leveren binnen 15 werkdagen.

De tarieven worden berekend op basis van het gewicht van de bestelling en het geografisch gebied waarin de levering moet plaatsvinden.

Brussel (19 gemeenten)
- België
- Luxemburg
- Frankrijk / Nederland
- Rest van Europa
- Rest van de wereld

Klik hier om de prijslijst te zien

BRUSSEL EXPRESS

Indien u uw bestelling maakt vanuit Brussel (dat wil zeggen, uit een van de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest), kunt u kiezen voor de wijze van de levering die uw bestelling zal leveren binnen de 24 uur op voorwaarde dat de volgende dag van de bestelling een werkdag is.

Vast bedrag ** : 7,50 EUR

J + 1 (BELGIË / LUXEMBURG)

Als u kiest voor deze wijze van levering, zijn we toegewijd om uw bestelling te leveren binnen 48 uur, op voorwaarde dat de volgende dag van de bestelling een werkdag is.

Als u een bestelling maakt vanuit België, zal een vast tarief van € 15,00 worden toegepast, ongeacht het gewicht van de bestelling.

Als u een bestelling maakt vanuit Luxemburg, zal een vast tarief van € 25,00 worden toegepast, ongeacht het gewicht van de bestelling.

 

** Tenzij de hoeveelheid van de bestelling gelijk is aan of groter dan 95,00 € (exclusief verzendkosten), In dat geval bieden wij levering.