De winkel van De Kat  geeft u de mogelijkheid om een kortingsvoucher te ontvangen door leden van uw familie, vrienden of collega’s uit te nodigen om klant te worden.

Inderdaad, elke nieuwe abonnee die via e-mail melding maakt van zijn sponsor ontvangt een waardebon van EUR 5,00 korting. En zodra de petekind een bestelling plaatst, krijgt de peetvader ook een waardebon van EUR 5,00 korting gecrediteerd bij uw volgende aankoop. 

Sponsoring procedure

Voordat u uw familieleden kunt sponsoren, dient u een account/rekening in de winkel van De Kat te creëren en een bestelling te plaatsen.
Het is eenvoudig uw familie te sponsoren. Ga gewoon naar de "Sponsoring Programma" in "Mijn Rekening" en geef de naam, achternaam en e-mailadres van de persoon die u wilt sponsoren.
Zodra u op "Verzenden" klikt, wordt er een gepersonaliseerde e-mail gestuurd naar het petekind, waarin hem/haar het principe van sponsoring wordt uitgelegd. Als het petekind zich registreert en de e-mail van zijn/haar peetvader heeft aangegeven in het veld hiervoor bestemd aangegeven, zal hij/zij een voucher ter waarde van EUR 5,00 inclusief ontvangen, die hij/zij kan gebruiken wanneer hij/zij het verkiest voor elke aankoop op de winkel van de site. Eenmaal het petekind een bestelling heeft geplaatst, zal de sponsor op zijn beurt een voucher ter waarde van EUR 5,00 ontvangen geldig voor eventueel latere aankoop.

Kortingsvouchers

De Kortingsvouchers verschijnen in de rubriek “kortingsvouchers’ Ze gelden voor alle bestellingen op de winkel www.geluck.com/boutique en dit voor onbepaalde duur in de tijd.
Om in aanmerking te komen, dient u enkel de code weergegeven naast de voucher te kopiëren en te plakken in het veld hiervoor bestemd in stap nummer 1 van het aankoopproces, bij de samenvatting bestelling.